מרכיבים:
12 קישואים קטנים
למילוי:
כוס אורז עגול
300 גרם בשר טחון
כף גדושה סלרי קצוץ דק דק
3 שיני שום קצוצות
3-4 כפיות שמן קנולה
מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
לרוטב:
התוכן של הקישואים שרוקנו
1/2 כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור
3 שיני שום פרוסות
2 כפות גדושות סלרי קצוץ
כף גדושה עלי נענע קצוצים או כף נענע יבשה
מים רותחים (בכמות שמכסה את הקישואים בסיר)
קופסה קטנה של רסק עגבניות
3 כפות שמן
מיץ מחצי לימון
3 פרוסות דקות לימון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1.משרים את האורז במים עם מעט מלח במשך 15 דקות ומסננים.
2.חותכים את קצוות הקישואים ומרוקנים בזהירות מהתוכן (את כל הגרעינים, משאירים קליפה עם שכבה לבנה דקה) באופן שקצה אחד של הקישוא נשאר סגור. (את מה שרוקנו שומרים בצד לרוטב).
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
משהי ניסתה ויכולה לומר איך יצא???
נשמע טעים ובריא!
קורץ מאד. למי שחובבת עבודה. בתאמבון.