עוגת ספוג אוורירית
6 ביצים מופרדות
רבע כוס סוכר
כוס קמח
3/4 כוס שקדים טחונים
כפית אבקת אפיה
50 גר' שוקולד מריר מגורר
3 כפות מים
3 סוכר וניל
סירופ להרטבת העוגה
רבע כוס דבש
חצי כוס מים חמים
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם רבע כוס סוכר
בקערה מערבבים חלמונים סוכר וניל ומים
מוסיפים קמח, א. אפייה שקדים טחונים ושוקולד מגורר
מאחדים את החלבונים עם תערובת החלמונים בעזרת מרית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 175° כ 40 דק'
כשהעוגה מוכנה מערבבים בכוס את הדבש ומים החמים
ומרטיבים את העוגה מקשטים בקוקוס /שוקולד מומס
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
עיסת החלמונים יצאה ממש סמיכה ולא ניתן לערבב עם הקצף, בטוח בלי שמן ורק 3 כפות מים? בקושי הצלחתי לערבב אבל כל הנפח ירד והעוגה יצאה דחוסה