הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן
החומרים:
200 גר' חמאה רכה
150 גר' אבקת סוכר
3 חלמונים
200 גר' קורנפלור
200 גר' קמח
80 גר' פודינג וניל
2 כפיות אבקת אפיה
1 סוכר וניל
למילוי:
1 צנצנת ריבת חלב
100 גר' קוקוס
במיקסר בעזרת בלון ההקצפה מערבלים את החמאה והאבקת סוכר.
מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה והסוכר וניל.
מניחים לבצק לנוח מכוסה במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ, בעזרת קורצן קורצים עיגולים בגודל שאוהבים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ 8-10 דקות.
מניחים לעוגיות להתקרר ומתאמים זוגות לפי הגדלים.
ממלאים שקית זילוף בריבת חלב, מזלפים במרכז כל עוגיה תלולית קטנה ומניחים מעליה עוגיה נוספת בתנועת סיבוב.
טובלים את צידי העוגיה בקוקוס.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
תודה ענקית על מתכון מושלם הכנתי אתמול בערב לביבות יצא סוףףףףףףף
אחד הדברים הכי טעימים שטעמתי…..
את פשוט מוכשרת בטירוף………
תמיד הדברים שלך טעימיםםםם
עד שאקנה משקל אפשר בבקשה כמויות בכפות / כוסות?