בוקר מתוק עם חיתוכיות חמאת בוטנים/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים

2 כוסות קמח (אפשר כוסמין לבן)

ביצה

1 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר (עדיף דמררה ולבן מעורבבים)

חצי כוס חמאת בוטנים

חצי כוס שמן

3/4 כפית א. סודה לשתיה

חצי כפית א. אפיה

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים באמצעות כף

לפרוס נייר אפיה בתבנית ולשטח עליו את התערובת

לאפות כ-15 דקות על 180 מעלות

להוציא מהתנור ולפזר שוקולד ציפס כשהעוגה עדיין חמה

להחזיר לתנור עד שהשוקולד נמס, להוציא ולמרוח את השוקולד.

לירז טרבלסי, מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.