כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שלישי

|

ט׳ באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

19/03/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

ט׳ באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

|

19/03/2024

|

יום שלישי

בראוניז חמאת בוטנים ושוקולד/ מירב מלכה

לבראוניז

200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
סוכר 1/2 כוס + 2 כפות
קורט מלח
3 ביצים גדולות
חצי כוס קמח

לקרם חמאת בוטנים:
4 כפות גדולות חמאת בוטנים
2 כפות חמאה רכה
חצי כוס סוכר .
1/2 כוס קצפת קרה
כף אבקת פודינג וניל

לגנאש שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
150 גרם שוקולד
אגוזי לוז קצוצים לקישוט

אופן ההכנה
מחממים תנור ל -170 מעלות ומשמנים קלות את התבנית.

קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה.
מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל עד שהכל נמס והתערובת חלקה.

מוסיפים סוכר ומלח ומקציפים לתערובת חלקה.

מוסיפים ביצים אחת אחת, תוך ערבוב בין כל תוספת.

מוסיפים קמח ומקציפים רק עד שנוצר בלילה חלקה.

שופכים את הבלילה לתבנית, משטחים את החלק העליון ואופים כ-20-25 דקות עד שהבראוניז מונח בקצוות, אך מעט רך במרכז.

מצננים בטמפרטורת החדר.

לקרם חמאת בוטנים:
בקערת מיקסר
חמאת בוטנים
אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים שמנת מוקצפת ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצר קרם סמיך.

שופכים את השמנת על הבראוניז ומחלקים באופן שווה.
מצננים כשעה במקפיא.

לגנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או מעל עד לקבלת תערובת חלקה.

יוצקים את ציפוי השוקולד על גבי קרם חמאת הבוטנים ומצננים במקפיא כשעה עד ליציבות.

חותכים לריבוע בגודל הרצוי, מעטרים מעט אגוזים לוז ומגישים.

בהצלחה

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

14 תגובות

  1. היי, כתוב ברכיבים לקרם חמאת בוטנים- חמי כוס סוכר.
    באופן הכנת הקרם כתוב -אבקת סוכר,אז מה לשים- סוכר או אבקת סוכר?
    תודה!!!

  2. לאסתי–
    למה בוטנים לא טובים לחגי תשרי?
    נוהגים לא לאכול אגוזים.
    בוטן הוא ממש לא אגוז.
    על בוטן מברכים אדמה ועל אגוזים העץ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

חתונות הילדים? אל תיתפסו לא מוכנים!

לפני 22 שעות

|

0

שיטת המיקרו והמאקרו | סיון רהב-מאיר

לפני 23 שעות

|

0

ובחרת בחיים | ג'ולי קופרשטיין

לפני 2 ימים

|

0

ורוד בעיניים: טחינה שתעשה לך טוב על הלב

לפני 2 ימים

|

0

משלוח מתוק ומפנק: חטיף דגני בוקר משובח

לפני 2 ימים

|

0

לא מלאכותי: כשהמסכה הופכת למציאות

לפני 2 ימים

|

0

זוג צעיר? מה אתם יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לחתן את הילדים בלי נטל כלכלי

לפני 2 ימים

|

0

לשמוח - עבור החטופים | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

תאמינו או לא: יש גמדים בבית הזה!

לפני 2 ימים

|

2

באה בסלקל | אפרת ברזל

לפני 4 ימים

|

1

בשר ראש עם חומוס ויין | מירב מלכה

לפני 4 ימים

|

0

אֵיפֹה אִמָּא | עִדִּית לִיכְטֶנְפֵלְד

לפני 5 ימים

|

0

עוף ברוטב אננס

לפני 5 ימים

|

0

פסיכולוגיה מתוך הפרשה: תהליך של פיוס בכל סיטואציה | פרשת פיקודי

לפני 5 ימים

|

0

הילדים שלכם קטנים? זה הזמן המושלם להבטיח את עתידם

לפני 5 ימים

|

0

יוקרתי על שולחן השבת: סלט עגבניות אפויות

לפני 5 ימים

|

0

פרשיית 'המעטפות': משלוחי מנות מוקירים או מנוכרים?

לפני 5 ימים

|

7

אל תספרו להן איך להיות יהודיות: נשות משאהד מספרות את הסיפור על האנוסים שלא הכרתן | תמר פרנקו

לפני 5 ימים

|

0

"רורמה סבזי": מאכל ממשתה המלך שכדאי לך להכיר

לפני 6 ימים

|

3

בריאות במטבח: מהי הפחמימה המועדפת עלייך?

לפני 6 ימים

|

0