אלפחורס רך ופריך/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן 

החומרים:

200 גר' חמאה רכה

150 גר' אבקת סוכר

3 חלמונים

200 גר' קורנפלור

200 גר' קמח

80 גר' פודינג וניל

2 כפיות אבקת אפיה

1 סוכר וניל

למילוי:

1 צנצנת ריבת חלב

100 גר' קוקוס

אופן ההכנה:

במיקסר בעזרת בלון ההקצפה מערבלים את החמאה והאבקת סוכר.

מוסיפים את החלמונים ומערבלים.

מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה והסוכר וניל.

מניחים לבצק לנוח מכוסה במקרר לשעה.

מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ, בעזרת קורצן קורצים עיגולים בגודל שאוהבים.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ 8-10 דקות.

מניחים לעוגיות להתקרר ומתאמים זוגות לפי הגדלים.

ממלאים שקית זילוף בריבת חלב, מזלפים במרכז כל עוגיה תלולית קטנה ומניחים מעליה עוגיה נוספת בתנועת סיבוב.

טובלים את צידי העוגיה בקוקוס.

בתאבון!

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.