למכורים לגבינה צהובה-זה המתכון שלכם!
החומרים:
5 תפו"א בינוניים מבושלים (ניתן לבשל במים או לרכך במיקרוגל)
200 גרם גבינה צהובה
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
חותכים את התפו"א הרכים לחצי לאורכם לא עד הסוף.
וממלאים בחור שיצרנו בגבינה צהובה ומפזרים מעט מלח ופלפל.
מכניסים לתנור החם כ-20 דקות עד שהתפוחי האדמה מזהיבים מעט והגבינה מבעבעת.
לאחר האפיה ניתן לקשט עם מעט פפריקה אדומה או בצל ירוק חתוך לטבעות דקות.
מגישים חם.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן