יום רביעי

|

|

22/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/10/2025

|

יום רביעי

תפוחי אדמה מלאים בגבינה צהובה/ תהילה אביטן

למכורים לגבינה צהובה-זה המתכון שלכם!

 החומרים:

5 תפו"א בינוניים מבושלים (ניתן לבשל במים או לרכך במיקרוגל)

200 גרם גבינה צהובה 

מלח פלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.

חותכים את התפו"א הרכים לחצי לאורכם לא עד הסוף.

וממלאים בחור שיצרנו בגבינה צהובה ומפזרים מעט מלח ופלפל.

מכניסים לתנור החם כ-20 דקות עד שהתפוחי האדמה מזהיבים מעט והגבינה מבעבעת.

לאחר האפיה ניתן לקשט עם מעט פפריקה אדומה או בצל ירוק חתוך לטבעות דקות.

מגישים חם.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]