20 יחידות
החומרים
לקרם:
גביע שמנת מתוקה
1/2 גביע מסקרפונה
150 גרם שוקולד לבן
140 גרם עוגיות אוראו שבורות (בפטיש, לא טחונות)
200 גרם שוקולד חלב
4 כפות שמן
אופן הכנה
- בסיר קטן מרתיחים חצי גביע שמנת מתוקה יוצקים מעל השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב.
- מעבירים ל4 שעות במקרר או שעה במקפיא
- מקציפים את הגנאש עם יתרת השמנת והמסקרפונה לקצפת יציבה.
- מקפלים פנימה את שברי העוגיות.
- מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור רחב, מזלפים את הגלידה לתבנית סיליקון בצורת מגנום.
- נועצים מקל ארטיק ומקפיאים ל6 שעות לפחות.
- מחלצים את הארטיקים ומחזירים למקפיא.
- מכינים את הציפוי. בסיר כפול ממיסים שוקולד עם שמן.
- מעבירים לכוס מתאימה, מוציאים את הארטיקים מהמקפיא.
- טובלים כל ארטיק טבילה עמוקה בשוקולד ונותנים לשוקולד לטפטף חזרה לכוס.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
תהילה אביטן היא שפית בחסד עליון
כייף כ"כ שהיא מעלה לכאן את המתכונים הנפלאים שלה
בנוסף לזה היא גם צלמת מדהימה וקרפיקאית
תהילה תמשיכי לעלות לנו את המתכונים האלופים
אוהבות אותך
היי יעל
תודה רבה
ממש מחמם את הלב
איפה קונים תבניות של ארטיקים כאלו?
בעזרה ואחווה יש…
יש להם סניפים בבני ברק, מודיעין עלית וביתר
ויש גם אתר….
בכל חנות שמתמחה באפיה
בירושלים יש בנני קיקס וגם בחנות חדפ בקניון רמות
במקס סטוק או חנויות לכלי בית ואפיה
נשמע מהמם, רק שימו לב שכתוב מגנום פרווה והמוצרים ממש חלבי.
אכן טעות וזה תוקן המגנום חלבי.
מתנצלות צוות העורכות