הכמות מתאימה לעוגה עגולה בקוטר: 22 ס"מ
לבסיס
2 כוסות קמח
1אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
1 ביצה
200 גרם חמאה
הכנת הבסיס:
לעבד הכל יחד ולשטח ב2 תבניות
לאפות על 200 מעלות למשך 20 דקות.
לקרר ולהכין את המילוי:
500 מל שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1סוכר וניל
גבינה לבנה 250 גרם.
גביע שמנת חמוצה של פעם:).
להקציף היטב את השמנת המתוקה היטב ולהוסיף את שאר החומרים לערבב הכל יחד לשפוך על הבצק בתבנית 1 ומהתבנית השניה לקחת את הבצק ולפורר אותו מעל המילוי.
להכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות.
בהצלחה!
מירב
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
אני לא מצליחה לפתוח תמתכונים שמופיעים למטה כי צריך דפדפן למה?????
זה נראה ככ מגרה
ניסיתי ויצא מהמםםם!
ישר כח!