קלה עם מינימום חומרים: עוגת שמנת פירורים/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכמות מתאימה לעוגה עגולה בקוטר: 22 ס"מ
לבסיס
2 כוסות קמח
1אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
1 ביצה
200 גרם חמאה
הכנת הבסיס:
לעבד הכל יחד ולשטח ב2 תבניות
לאפות על 200 מעלות למשך 20 דקות.

לקרר ולהכין את המילוי:
500 מל שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1סוכר וניל
גבינה לבנה 250 גרם.
גביע שמנת חמוצה של פעם:).

להקציף היטב את השמנת המתוקה היטב ולהוסיף את שאר החומרים לערבב הכל יחד לשפוך על הבצק בתבנית 1 ומהתבנית השניה לקחת את הבצק ולפורר אותו מעל המילוי.
להכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות.
בהצלחה!
מירב

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.