5 תפוחים סמיט קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות עם שתי כפות לימון ו2 כפות סוכר.
לקרמבל
3 כוסות קמח – כוס מדידה
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה

מלית דובדבנים לאפיה
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הקרמבל לתערובת פירורית.
בתבניות אלומיניום קטנות מניחים מעט מהקרמבל
מוסיפים מעל תערובת תפוחים ומעט מלית דובדבנים ומכסים בעוד קרמבל.
אופים עד להזהבה וביעבוע.
בתאבון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










