חומרים לבצק
8 כוסות קמח
2 כפות שמרים
שתי כפות סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חומץ
2 וחצי כוסות מים
חומרים למילוי:
1/2 קילו חומוס שבושל במים/חומוס משימורים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
כף כמון
כף שטוחה מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית פלפל
1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה:
הכנת הבצק: ללוש את כל החומרים במיקסר במשך 8 דקות ואז להניח בצד להתפחה עד להכפלת הנפח.
הכנת המילוי: במחבת גדולה מטגנים את הבצל ומוסיפים את החומוס והתבלינים ומערבבים.
כשהחומוס מתקרר, טוחנים במעבד מזון.
מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. ממלאים כל עיגול בתערובת המילוי, מקפלים לחצי וסוגרים את השוליים ביד ומחוררים את השוליים בעזרת מזלג.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
עושה רושם טוב…
האם אפשר לאפות במקום לטגן?