מרכיבים
200 גרם חמאה/מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
כוס קמח
10 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
להמיס שוקולד עם החמאה/מרגרינה עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים, קמח, תמצית וניל, סוכר ומלח ולטרוף היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
להוסיף את האגוזים לבלילה ולערבב.
להעביר לתבנית בגודל בינוני ולאפות בחום של 180 מעלות במשך 25 דק'.
לעוד מתכונים של עטרה כתבו ל 0584713348
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










