ימי החורף הקרירים, משאירים אותנו בבית עם רצון לארוחות או נשנושים
טעימים ובריאים. עם המתכון של זיוה מלוואח עם טונה סטארקיסט איכותית
המיוצרת מהנתח הטוב ביותר בטונה – פילה, והעוברת תהליך ייצור קפדני
ודייג בלב האוקיינוס, תוכלו לפנק את בני הבית בגיוון של ארוחה חמה
ומקורית, מזינה וטעימה במיוחד, ולצד ההנאה הקולינרית להכניס גם ערך
תזונתי עשיר. כשרות: בד"ץ עדה החרדית.
מרכיבים :
2 מלוואח
1/2 חבילת טונה מסוננת
50 גרם פרמזן מגורר
הוראות הכנה:
1. מערבבים את הטונה עם הפרמזן
2. מניחים 2 יחידות מלוואח בצורה חופפת, מניחים לאורך שני המלוואח המחוברים טונה עם
פרמזן ומגלגלים לגלילה מהודקת.
3. מניחים על נייר אפייה ומקפלים מעט את שני הצדדים לצורת חצי ירח
4. אופים עד שמשחים, כ- 25 דקות ב- 180 מעלות
5. מגישים
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן