יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

דלעת ערמונים במילוי קציצת עדשים ופטריות | מירב מלכה.

ארוחה חמה ועשירה, עם טעמים עדינים שיהפכו את הבית שלך לאולם שמחות, סתם כי בא לך לפנק :)

כוס עדשים שחורות (מושרות למשך 10 שעות – לשטוף היטב ולסנן מנוזלים).
חופן אגוזי מלך
צרור כוסברה
רבע כוס סילאן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

לתערובת הפטריות והבצל –
1 בצל קצוץ מטוגן
סלסלת פטריות קצוצה דק
מלח
פלפל שחור

 

הרכבת המנה-במעבד מזון מניחים את העדשים השחורות
אגוזי מלך,כוסברה, סילאן ומתבלים במלח ופלפל שחור ואת תערובת הפטריות
טוחנים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה דביקה.
מכניסים לגומה בדלעת ערמונים .

לסיום-
משמנים תבנית בשמן זית ומניחים מעל את הדלעת ערמונים.
מכניסים לתנור לאפיה של חצי שעה לפחות על 180°.
בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]