כוס עדשים שחורות (מושרות למשך 10 שעות – לשטוף היטב ולסנן מנוזלים).
חופן אגוזי מלך
צרור כוסברה
רבע כוס סילאן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לתערובת הפטריות והבצל –
1 בצל קצוץ מטוגן
סלסלת פטריות קצוצה דק
מלח
פלפל שחור
הרכבת המנה-במעבד מזון מניחים את העדשים השחורות
אגוזי מלך,כוסברה, סילאן ומתבלים במלח ופלפל שחור ואת תערובת הפטריות
טוחנים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה דביקה.
מכניסים לגומה בדלעת ערמונים .
לסיום-
משמנים תבנית בשמן זית ומניחים מעל את הדלעת ערמונים.
מכניסים לתנור לאפיה של חצי שעה לפחות על 180°.
בהצלחה