יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

דלעת ערמונים במילוי קציצת עדשים ופטריות | מירב מלכה.

ארוחה חמה ועשירה, עם טעמים עדינים שיהפכו את הבית שלך לאולם שמחות, סתם כי בא לך לפנק :)

כוס עדשים שחורות (מושרות למשך 10 שעות – לשטוף היטב ולסנן מנוזלים).
חופן אגוזי מלך
צרור כוסברה
רבע כוס סילאן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

לתערובת הפטריות והבצל –
1 בצל קצוץ מטוגן
סלסלת פטריות קצוצה דק
מלח
פלפל שחור

 

הרכבת המנה-במעבד מזון מניחים את העדשים השחורות
אגוזי מלך,כוסברה, סילאן ומתבלים במלח ופלפל שחור ואת תערובת הפטריות
טוחנים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה דביקה.
מכניסים לגומה בדלעת ערמונים .

לסיום-
משמנים תבנית בשמן זית ומניחים מעל את הדלעת ערמונים.
מכניסים לתנור לאפיה של חצי שעה לפחות על 180°.
בהצלחה

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים