מצרכים:
כ-2 ק"ג חלקי הודו – כנפיים, שוקיים, חזה והודו או גרונות.
3 כוסות גריסים
בצל גדול
כף תבלין שווארמה
כפית כורכום (לא חובה)
כפית כמון
כף שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור (לא חובה)
ההכנה:
מטגנים את הבצל קלות ומוסיפים את ההודו. מאדים למשך 5 דקות ומוסיפים כ2 ליטר מים, וכן את הגריסים ומרתיחים יחד, מבשלים למשך כארבעים דקות על אש גבוהה עם השגחה צמודה שיש כל הזמן מספיק מים בסיר.
אם אוהבים אפשר לשלב גזרים שלמים קלופים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן