המצרכים:
2 וחצי כוסות אורז
חצי חבילה כוסברה קצוצה
1 ק"ג בשר טחון
בצל גדול טחון
3 שיני שום כתושים
מלח
פלפל שחור.
כף פפריקה
כמון
רבע כוס שמן
פרסות מ -4 תפוחי אדמה
פרוסות מ-3 קישואים
3 כפות רסק עגבניות
ההכנה:
מערבבים היטב את כל הרכיבים מלבד רסק העגבניות.
מרתיחים מים בסיר ומתבלים מוסיפים 3 כפות גדושות רסק עגבניות. יוצרים מהעיסה קציצות גדולות ומניחים בתוך הרוטב הרותח. אפשר להוסיף פרוסות תפוח אדמה וקישואים.
מבשלים עד לבישול מלא של האורז והתרככותו.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן