יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

לאפות כשרות לפסח

מי אמר שפסח אין מה לאכול? לאפות מפנקות מקמח מצה שאפשר למלא בהן כל מה שאוהבים, או לאכול עם ממרחים מלוחים או מתוקים
| קרדיט: shutterstock

רכיבים:

1/2 קילו קמח תפוחי אדמה
1 כוס קמח מצה מלא
2 ביצים
1/2 כף סוכר קנים
1.5 כפות מלח הימלאיה
1 אבקת אפייה כשרה לפסח
1/2 כוס שמן זית
4-5 כוסות מים

הוראות הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קמח תפוחי אדמה עם
קמח מצה.
מוסיפים לקערה ביצים, סוכר, מלח אבקת אפייה ומערבבים היטב.
מוסיפים שמן ו-4 כוסות מים ומערבבים, אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס עד כוס מים.
את כל המצרכים מערבבים היטב עד לבלילה חלקה ללא
גושים ,
מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים לתוכה כמות של חצי מצקת רגילה.
מסובבים את המחבת כך שבלילת הלאפות תתפרש על כל פני השטח.
מטגנים משני הצדדים, כל צד יש להשאיר יחסית זמן רב, עד שמופיעים סימנים שרופים כמו של לאפה.

בהצלחה ובהנאה!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]