רכיבים:
1/2 קילו קמח תפוחי אדמה
1 כוס קמח מצה מלא
2 ביצים
1/2 כף סוכר קנים
1.5 כפות מלח הימלאיה
1 אבקת אפייה כשרה לפסח
1/2 כוס שמן זית
4-5 כוסות מים
הוראות הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קמח תפוחי אדמה עם
קמח מצה.
מוסיפים לקערה ביצים, סוכר, מלח אבקת אפייה ומערבבים היטב.
מוסיפים שמן ו-4 כוסות מים ומערבבים, אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס עד כוס מים.
את כל המצרכים מערבבים היטב עד לבלילה חלקה ללא
גושים ,
מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים לתוכה כמות של חצי מצקת רגילה.
מסובבים את המחבת כך שבלילת הלאפות תתפרש על כל פני השטח.
מטגנים משני הצדדים, כל צד יש להשאיר יחסית זמן רב, עד שמופיעים סימנים שרופים כמו של לאפה.
בהצלחה ובהנאה!!