מצרכים:
- 1 ק"ג אורז פרסי
- 16 שוקיים עוף
- 1 בצל
- 4 כפות גדושות רסק עגבניות
- תבלינים: כף גדושה פפריקה מתוקה. כפית כורכום. כף כמון. כף מלח. מעט פלפל שחור. כף אבקת שום.
- שמן
אופן ההכנה:
- פורסים את הבצל ומתחילים לטגן עם מעט שמן.
- מניחים מעל את השוקיים.
- מכסים במים רותחים מתבלים ומוסיפים רסק
- מבשלים כארבעים דקות עד להתרככות עם מכסה.
- מוסיפים פנימה את האורז ומוסיפים מעט מים ומלח לפי הצורך.
- מבשלים יחד עד להתנפחות האורז והתרככות מלאה ומיצוי כל הנוזלים – על אש נמוכה כחצי שעה.
- מוודאים שהאורז רך ועסיסי ואם יש צורך מוסיפים עוד מים חמים ומשאירים לבישול איטי.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן