(כמות ל12 טארטים בקוטר)
לטארט
360 גרם קוקוס / אבקת לוז קלוי
6 חלבונים
5 כפות סוכר
מערבבים את הביצה והסוכר, מוסיפים קוקוס ומעבדים לעיסה. אם משתמשים בקוקוס מתקבלת עיסה פירורית שצריך לדחוס כדי לייצב
מניחים גוש בשקע של תבנית סיליקון. מועכים את הגוש אל התחתית והדפנות כדי ליצור צורת כוס/ טארט פתוח
למילוי
120 גרם שמן (חצי כוס)
40 גרם סוכר (4 כפות)
שקית סוכר וניל
קורט מלח
3 ביצים
200 גרם שוקולד מומס
מערבבים את כל הרכיבים, ממיסים שוקולד ומערבגים עם הכל. בעזרת שקית זילוף ממלאים את השקעים המרופדים בבצק הקוקוס.
אופים במשך 15 דקות בערך.
מצננים היטב לפני חילוץ
לציפוי שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
60 גרם שמן
60 גרם דבש
40 גרם מים
ממיסים את השוקולד עם שאר המרכיבים וטוחנים עם בלנדר מוט לקבלת ציפוי אחיד ומבריק. בעזרת סכין מחליקים/ מנסרים את פני הטארט בזהירות. מעבירים את הציפוי לשקית זילוף עם חור קטן ומזלפים מלמעלה.
לקבלת רעיונות ומתכונים נוספים הצטרפי לקבוצות השקטות של החנות צ'וקי בקישור הזה