מרק פסחי עם קניידלך בטעם של בית/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למרק
3 תפוחי אדמה
4 גזר
בטטה
5 עלי כרפס
4 קישואים
לתבל במלח פלפל לבן/שחור וקומץ שמן ולבשל אותו חצי שעה

בינתיים להכין את הקציצות:

לקציצות קניידלך:
כוס (חד פעמי חם) קמח מצה
כוס וחצי מים חמים
מלח
פלפל לבן/שחור
רבע כוס שמן
חצי כפית אבקת אפיה
2 ביצים

אופן ההכנה:

לערבב להמתין 10 דקות
לגלגל כדורים ולהכניס לסיר מרק שכבר רותח.
לבשל עוד רבע שעה
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.