כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

מרק ירקות עם פאלשע קניידלעך / ליאורה כהן

דרגת קושי קלה, משך הכנה 57 דקות ,21 מנות
החומרים למרק:
1 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום פרוסות
2 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
3 גזרים
2 בטטה בינונית
1 קישואים
2 קולרבי
2 כוס פטרוזילה קצוצה
3 כפיות מלח
3/3 כפית פלפל שחור
2 כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן
21 כוסות מים
החומרים לקניידלעך:
1/2 ק"ג חזה עוף ללא העצם
2 בצל
3 שיני שום
2 גזר מגורר במגרדת דקה
2 ביצה
1/2 כפית מלח
3/2 כפית פלפל שחור


מכינים את המרק:
מחממים את השמן בסיר עמוק ומוסיפים את הבצל השום וקוביות שורש
הסלרי, מטגנים להזבה.
גוררים את שאר הירקות במגרדת גסה ומוסיפים לסיר, מוסיפים את המלח
הפלפל והפפריקה ומטגנים במשך חמש דקות תוך בחישה בכף עץ. מוסיפים את
המים לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מכינים את הקניידאלאך: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד
שמתקבל עיסה . העיסה מתקבלת דביקה מאוד וזה טוב, כך הקניידאלאך
יוצאים אווריריים ולא דחוסים. מעצבים בידיים לחות כדורים קטנים בגודל
אגוז ומוסיפים לסיר . מכסים את הסיר ומבשלים במשך 1/2 שעה על להבה
נמוכה

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

  1. יצא מושלם!!! הכנתי בלי שום, והוספתי 2 כפות קמח תפו"א גם ככה זה היה די נוזלי ופשוט שמתי כף אחרי כף במרק הרותח. בישלתי כ20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים