עוגת שוקולד לפסח / טובה צירקוס

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 וחצי כוס שמן
1 וחצי קמח תפוא
3/4 כוס אגוזים טחונים
3/4 כוס קקאו
1/4 כוס מיץ לימון
א. אפיה
1/4 כוס יין מתוק


אופן ההכנה:
להפריד ביצים. להקציף חלבונים וסוכר. להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים. לאפות 35-40 דק בחום 165 תבנית בינונית

 

תמונה: pixabay

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.