דף הבית » מתכונים לפסח » עוגת שוקולד לפסח / טובה צירקוס
מצרכים 6 ביצים מופרדות 2 כוסות סוכר 1 וחצי כוס שמן 1 וחצי קמח תפוא 3/4 כוס אגוזים טחונים 3/4 כוס קקאו 1/4 כוס מיץ לימון א. אפיה 1/4 כוס יין מתוק
אופן ההכנה: להפריד ביצים. להקציף חלבונים וסוכר. להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים. לאפות 35-40 דק בחום 165 תבנית בינונית
תמונה: pixabay
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"
להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"
איזה סטילינג מושלם
לאיזו תבנית מתאים?
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם
אימייל
אתר
Δ
2 תגובות
איזה סטילינג מושלם
לאיזו תבנית מתאים?