טראפלס שוקולד / ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:
250  גר' שוקולד מריר
1/4 כוס שמן
4 כוס שקדים טחונים
4 שמנת מתוקה / או שמנת פרווה להקצפה
לציפוי: 400 גרם פתיתי קוקוס או אגוזים קצוצים גס


הוראות הכנה:
ממיסים שוקולד ושמן על בן מארי
מערבבים היטב , מוסיפים את השמנת המתוקה, והשקדים
הטחונים מעבירים למקרר למשך שעה .
מעצבים בידיים לחות כדורים קטנים ומיד מעבירים לצלחת
הקוקוס. אם התערובת מתחממת מכניסים למקרר עד
שהתערובת מתמצקת שווה וניתן לעבוד איתה.
מגלגלים בקוקוס ומעבירים למנז'טים קטנים .
שומרים במקרר עד ההגשה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.