המצרכים:
2 כוסות קמח
4 ביצים
כחצי כוס שמן
כפית נס קפה
1 כוס מיץ ענבים/תפוזים
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
כוס אגוזים קצוצים
לציפוי:
1 חפיסת שוקולד מריר
חצי כפית נס קפה
חצי כוס אגוזים שלמים/גרוסים
אופן ההכנה:
לטורט:
מתחילים עם המצרכים הרטובים, מערבבים אותם בקערה ומוסיפים את החומרים היבשים. מערבבים לעיסה אחת רכה. מוסיפים את האגוזים ומערבבים שוב, שופכים לתבנית סיליקון או קרטון ומכניסים למיקרוגל לתשע דקות או לתנור בחום ל 180 מעלות למשך כ-25 דקות.
לציפוי:
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הנס קפה, מורחים על העוגה ומפזרים מעל את האגוזים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










