מקלות שוקו צ'יפס/ גיטי רייניץ

שיתוף ב email
שיתוף ב print
כוסות המדידה הם לפי כוס אמריקאית- 240 מ"ל
חומרים:
1 כוס שמן
1כוס סוכר
1 כוס סוכר חום כהה
2 ביצים
2 סוכר וניל
3 כוסות קמח
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות שוקו צ'יפס
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרי לקבלת בצק פירורי.
לחלק לשלוש חלקים.
לשטח עם הידיים כל חלק בתבנית גדולה (בתבנית גדולה יכנסו שתי חלקים).
לנסות ליישר את הקצוות כמה שניתן
לאפות בתנור מחומם מראש על 170 מעלות, למשך 15-18 דקות.
לחתוך בעדינות לפסים כשעדיין פושר.
בתיאבון!
המקלות מעולות בהקפאה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.