המצרכים: (מתאים ל-10 מנות)
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
1/2 ק"ג עוף טחון
2 כוסות אבקת חומוס טחון
1 בצל גדול
התבלינים לקציצות: מלח, פלפל, כף כמון כפית תבלין בצל או תבלין שווארמה.
לרוטב:
4 תפו"א
2 קישואים
1/2 חבילת שעועית צהובה חתוכה וקפואה
כוס ח"פ רסק עגבניות
התבלינים לרוטב: כף וחצי פפריקה, כף כמון, כף שטוחה תבלין שווארמה, כ, אבקת מרק. מלח. פלפל.
ההכנה:
מרתיחים סיר גדול עם מים ועם הרתיחה מוסיפים את תבליני הרוטב ורסק העגבניות. חותכים את הירקות לפרוסות ומוסיפים לרוטב יחד עם השעועית הקפואה.
לאחר מכן מערבבים בקערה את חומרי הקציצות ומתבלים, (את הבצל קוצצים או מגרדים במגרדת) בודקים שלא נשארו איזורים ללא אבקת החומוס.
יוצרים קציצות יפות ומנחים בסיר מעל הירקות המתבשלים.
מבשלים למשך כחצי שעה כשרוב המצרכים מכוסים ברוטב.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן