יום חמישי

|

ט׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

12/09/2024

לאישה החרדית

|

ט׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

12/09/2024

|

יום חמישי

אורז אדום ומהביל שלא תוכלו לסרב לו

הוא כל כך טעים שאפשר לאכול אותו עם סלט בלבד, או אם כל מנה עיקרית שתבחרו. הטעם של רוטב העגבניות הופך אותו לאורז המועדף על ילדים, ואל תתפלאו אם הסיר יגמר במהירות, פשוט תכננו את הארוחה הבאה :)
אורז אדום מתכון
freepik

מצרכים:

5 – 4 כוסות אורז לבן נקי

1 בצל

כוס רסק עגבניות

חצי כוס שמן

2 עגבניות בינוניות

מלח, פלפל

כפית פפריקה מתוקה/חריפה

כפית כמון

ההכנה:

מטגנים את הבצל כקוביות ומוסיפים את העגבניות. מוסיפים כוס מים ואת רסק העגבניות והשמן, מערבבים עד שמתקבל רוטב מעט סמיך.

מוסיפים את האורז הלא מבושל יחד עם התבלינים ומכסים במים רותחים. מערבבים ונותנים לאורז לרתוח. מוסיפים מעט מים כאשר המים התאדו ומנמיכים את האש.

אחרי 20 דקות בישול על אש נמוכה מכבים ומשאירים מכוסה עם מגבת מתחת למכסה.

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים