מצרכים:
5 – 4 כוסות אורז לבן נקי
1 בצל
כוס רסק עגבניות
חצי כוס שמן
2 עגבניות בינוניות
מלח, פלפל
כפית פפריקה מתוקה/חריפה
כפית כמון
ההכנה:
מטגנים את הבצל כקוביות ומוסיפים את העגבניות. מוסיפים כוס מים ואת רסק העגבניות והשמן, מערבבים עד שמתקבל רוטב מעט סמיך.
מוסיפים את האורז הלא מבושל יחד עם התבלינים ומכסים במים רותחים. מערבבים ונותנים לאורז לרתוח. מוסיפים מעט מים כאשר המים התאדו ומנמיכים את האש.
אחרי 20 דקות בישול על אש נמוכה מכבים ומשאירים מכוסה עם מגבת מתחת למכסה.