טורטריה במילוי בצל ופטריות / מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

 2 קופסאות פטריות שמפניון

 3 בצלים גדולים 

ביצה

פירורי לחם
6 טורטיות

אופן ההכנה:

לטגן בצלים להזהבה ולהוסיף מעל את הפטריות. 

לתיבול :

2 כפות רוטב צ'ילי מלח ופלפל שחור.

למלא את הטורטיה בקצה, לגלגל (ולהדביק את הסיומת של הטורטיה  עם מעט קמח ומים- לא חייב לסגור כך )

למרוח ביצה ופירורי לחם ולטגן.

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.