חומרים:
2 קופסאות פטריות שמפניון
3 בצלים גדולים
ביצה
פירורי לחם
6 טורטיות
אופן ההכנה:
לטגן בצלים להזהבה ולהוסיף מעל את הפטריות.
לתיבול :
2 כפות רוטב צ'ילי מלח ופלפל שחור.
למלא את הטורטיה בקצה, לגלגל (ולהדביק את הסיומת של הטורטיה עם מעט קמח ומים- לא חייב לסגור כך )
למרוח ביצה ופירורי לחם ולטגן.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
קונים כמעט בכול חנות
איך מכינים את הטורטיה?
יש אפשרות לקנות
ואני חושבת שכאן באתר ראיתי מתכון שווה לחפש 😉
קונים מוכן