תמונה: pixabay
המצרכים:
קוביות חזה עוף
חבילת פסטה
רבע כוס שמן
כוס רסק עגבניות
2 כפות סילאן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
שומשום לקישוט (לא חובה)
אפשר לשלב: שבבי גמבה, נבטים, שבבי קישואים. (יש להוסיף עוד תבלינים לפי כמות התוספות)
ההכנה:
מטגנים את קוביות העוף בסיר עם מעט שמן עד לצריבה קלה מכל הכיוונים. אם בחרת להוסיף שבבי ירקות, מטגנים אותם יחד עם החזה עוף בשלב זה.
בינתיים: בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה עד לבישול מלא, מתבלים במעט מלח ומסננים.
לפני שמחזירים את הפסטה לסיר, מערבבים בו רסק עגבניות, סילאן, מעט שמן, שתיים- שלוש כוסות מים, מרתיחים ומתבלים.
מוסיפים לתוך הרוטב את הפסטה המבושלת ומערבבים הכול יחד.
לאחר שכל הפסטה מקבלת מהרוטב, שופכים אליה את החזה עוף (עם הירקות) ומערבבים קלות.
מקשטים בשומשום.
בהנאה ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן