מצרכים:
למילוי:
6 פלפלים יפים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
צרור נענע קצוצה
צרור פטרוזילה קצוצה
מלח, פלפל, פפריקה
לרוטב:
בצל גדול קצוץ
2 כוסות עגבניות קצוצות
8 שיני שום קצוצות
פלפל ירוק חריף קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
מלח, פלפל, פפריקה.
אופן ההכנה
שמים בסיר אחד את כל מרכיבי המילוי (למעט הפלפלים כמובן), מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול במשך 20 דקות נוספות ומידי פעם בוחשים.
מטגנים את הבצל, לאחר השחמה מוסיפים את השום, מטגנים עוד קצת ומוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף בשלב הזה 3 כוסות מים) ואז את הכוסברה, ג'ינג'ר, פלפל חריף והתבלינים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ולאחר רתיחה מבשלים 10 דקות נוספות על אש קטנה (ממשיכים לבחוש מידי פעם)
בינתיים ממלאים את הפלפלים ויוצקים לכל פלפל כף מהרוטב.
מסדרים את הפלפלים בסיר. לשים לב שהרוטב צריך להגיע בערך לגובה שני שליש מהפלפל, אם לא, אפשר להוסיף מים רותחים. מבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.
בתיאבון!