יום שני

|

|

20/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/10/2025

|

יום שני

קריספי מבחוץ, רך ומהביל מבפנים: באגט במילוי שווארמה עוף | מתכון קל ומהיר

מגיעים מהעבודה, אם הפשרתם חזה עוף מהבוקר - זה יהיה קל יותר, אם לא - נוכל להתגבר על הבעיה בעזרת מים חמימים | בקיצור, למה אתם מחכים? לכו להכין!
| קרדיט: shutterstock

כ- 6 מנות 

המצרכים:

  • 6 באגטים טרייים
  • 1.5 ק"ג חזה עוף / פילה עוף
  • 1 בצל גדול
  • כפית כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה חריפה
  • חצי כוס רוטז צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה: 

  1. נחתוך את העוף לקוביות קטנות ונשמור בצד.
  2. נחתוך את הבצל לפרוסות דקות או לקוביות ונטגן.
  3. נוסיף את קוביות העוף ונוסיף את התבלינים.
  4. נשפוך מעל 2 כוסות מים רותחים ונערבב בזהירות
  5. נבשל כ- 20 דקות עד לאידוי כמעט מלא של הנוזלים.
  6. נפתח את הבאגט ונמרח מה שאוהבים: חומוס, סחוג, סלט, עלי חסה ונוסיף מעל את קוביות העוף ונסגור.

בתיאבון ובהנאה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]