המצרכים:
- 1 חבילת פסטה
- שמן
- כף מלח
- 1.5 ק"ג בשר בקר טחון (אפשר גם הודו)
- 5 כפות רסק עגבניות
- כפית אריסה חריפה
- 2 עגבניות
- בצל גדול
- 4 שיני שום
- 1 פלפל חריף קטן/בינוני (לא חייבים)
- צרור כוסברה קצוצה
- חצי כוס צנוברים טריים (לא חובה)
- תבלינים: כף אבקת מרק/ אבקת בצל. כף פפריקה, כף כמון.
אופן ההכנה:
- בסיר אחד מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה ומסננים. מניחים בצד.
- בסיר רחב נטגן קוביות בצל ושום עם מעט שמן עד להשחמת הבצל.
- נקצוץ את העגבניות לקוביות גדולות ונוסיף לבצל. כמו כן את הפלפל.
- נוסיף את רסק העגבניות והתבלינים ורבע כוס שמן.
- מעל הכל נפזר את הבשר הטחון (אם הוא גוש, אפשר לפזר אותו בעזרת מזלג, חשוב לפורר שלא יהיו גושים גדולים)
- נטגן את הבשר עם הבסיס שבסיר ונוסיף מעל הכל כליטר מים (עד לכיסוי כל התערובת).
- נוסיף את הצנוברים ונבשל עוד כ-40 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
- מגישים בצלחת את הפסטה המבושלת ומעל את רוטב הבלונז.
בתיאבון ובהצלחה רבה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן