כ- 6 מנות
המצרכים:
- 6 באגטים טרייים
- 1.5 ק"ג חזה עוף / פילה עוף
- 1 בצל גדול
- כפית כורכום
- כפית כמון
- כפית מלח
- כפית פפריקה חריפה
- חצי כוס רוטז צ'ילי מתוק
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- נחתוך את העוף לקוביות קטנות ונשמור בצד.
- נחתוך את הבצל לפרוסות דקות או לקוביות ונטגן.
- נוסיף את קוביות העוף ונוסיף את התבלינים.
- נשפוך מעל 2 כוסות מים רותחים ונערבב בזהירות
- נבשל כ- 20 דקות עד לאידוי כמעט מלא של הנוזלים.
- נפתח את הבאגט ונמרח מה שאוהבים: חומוס, סחוג, סלט, עלי חסה ונוסיף מעל את קוביות העוף ונסגור.
בתיאבון ובהנאה!