יום שני

|

|

07/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

07/10/2024

|

יום שני

קריספי מבחוץ, רך ומהביל מבפנים: באגט במילוי שווארמה עוף | מתכון קל ומהיר

מגיעים מהעבודה, אם הפשרתם חזה עוף מהבוקר - זה יהיה קל יותר, אם לא - נוכל להתגבר על הבעיה בעזרת מים חמימים | בקיצור, למה אתם מחכים? לכו להכין!
| קרדיט: shutterstock

כ- 6 מנות 

המצרכים:

  • 6 באגטים טרייים
  • 1.5 ק"ג חזה עוף / פילה עוף
  • 1 בצל גדול
  • כפית כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה חריפה
  • חצי כוס רוטז צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה: 

  1. נחתוך את העוף לקוביות קטנות ונשמור בצד.
  2. נחתוך את הבצל לפרוסות דקות או לקוביות ונטגן.
  3. נוסיף את קוביות העוף ונוסיף את התבלינים.
  4. נשפוך מעל 2 כוסות מים רותחים ונערבב בזהירות
  5. נבשל כ- 20 דקות עד לאידוי כמעט מלא של הנוזלים.
  6. נפתח את הבאגט ונמרח מה שאוהבים: חומוס, סחוג, סלט, עלי חסה ונוסיף מעל את קוביות העוף ונסגור.

בתיאבון ובהנאה!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים