יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

החותים העירו גם אותנו בלילה: קחו מרק תימני שווה!

מרק תימני הוא מאכל שנצרב בזיכרון היטב בזכות הריח המשכר וטעמו החריף-אסלי המקושט במלא ירק טוב וטרי, קחו אותו לחורף הקרב ותהנו מכל הדברים הטובים של'חותים' יש להציע
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג בשר צלי או קוביות טלה
  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • ליטר וחצי מים
  • 2 בצל גדולים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות גס
  • תבלינים: 2 כפות חוואיג׳ למרק, כף וחצי כמון, מלח, פלפל שחור כף וחצי פפריקה 3 עגבניות מגורדות או כוס עגבניות קלופת משימורים
  • 2 חבילות של כוסברה/פיטרוזיליה קצוצה
  • חילבה מוכנה לצד המרק

אופן ההכנה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. מרק נהדר, בעיקר עם חילבה וכובניות ❤️
    אבל,
    ליטר וחצי מים מתאים לתבשיל, לא למרק הנ"ל.
    צריך להוסיף עוד 3-4 ליטר מים.
    2 כפות חווייג' יעיפו אותכם הישר לידי החוטים!!!
    זה מאד חריף, גם לתימנים. ממליצה להתחיל ב-1/2 כפית ולהוסיף גם כפית כורכום. ומי שרוצה יותר חריף שיוסיף עוד חווייג'….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]