יום רביעי

|

|

19/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

19/02/2025

|

יום רביעי

מרק ברוקולי מוקרם מופלא וקל הכנה:)

חומרים

500 גר' ברוקולי

בצל

תפוח אדמה גדול

2 שיני שום

לבחירה- שורש סלרי ופטרוזיליה

מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט:

בצל סגול

פרחי ברוקולי שלמים

בצל ירוק או עירית קצוצה

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומכניסים  לסיר.

מכסים במים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים חצי שעה בסיר מכוסה.

טוחנים את המרק בבלנדר מוט לקבלת מחית חלקה.

טועמים ומתקנים תיבול.

לגיוון – לסעודה חלבית ניתן להקרים עם חצי כוס שמנת מתוקה או חלב.

קישוט:

מקלפים בצל סגול, וחותכים לעומק בצורת משולשים מחוברים אחד לשני(כמו זיגזג או דשא)

מפרקים ל2 פרחים.

חותכים את הקצה ומפרקים את הגלדים.

במרכז הפרח מניחים פרח ברוקולי ללא גבעול ומניחים במרכז הצלחת. או  ניתן למלא בשקדי מרק פסחיים .

מקשטים בעירית קצוצה


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים