יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

החותים העירו גם אותנו בלילה: קחו מרק תימני שווה!

מרק תימני הוא מאכל שנצרב בזיכרון היטב בזכות הריח המשכר וטעמו החריף-אסלי המקושט במלא ירק טוב וטרי, קחו אותו לחורף הקרב ותהנו מכל הדברים הטובים של'חותים' יש להציע
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג בשר צלי או קוביות טלה
  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • ליטר וחצי מים
  • 2 בצל גדולים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות גס
  • תבלינים: 2 כפות חוואיג׳ למרק, כף וחצי כמון, מלח, פלפל שחור כף וחצי פפריקה 3 עגבניות מגורדות או כוס עגבניות קלופת משימורים
  • 2 חבילות של כוסברה/פיטרוזיליה קצוצה
  • חילבה מוכנה לצד המרק

אופן ההכנה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

  1. מרק נהדר, בעיקר עם חילבה וכובניות ❤️
    אבל,
    ליטר וחצי מים מתאים לתבשיל, לא למרק הנ"ל.
    צריך להוסיף עוד 3-4 ליטר מים.
    2 כפות חווייג' יעיפו אותכם הישר לידי החוטים!!!
    זה מאד חריף, גם לתימנים. ממליצה להתחיל ב-1/2 כפית ולהוסיף גם כפית כורכום. ומי שרוצה יותר חריף שיוסיף עוד חווייג'….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים