מצרכים:
- 1 חבילת פסטה (אני לקחתי שבלולים)
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 כף ראס אל חנות
- 1 כף אבקת שום
- כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
- שמן קנולה
- 2 כפות סוכר
- תוספות אפשריות: קוביות עגבניות, זיתים, קוביות חזה עוף קטנות
אופן ההכנה:
- מפזרים בתבנית חד פעמית בינונית את חבילת הפסטה.
- מוסיפים מים לכיסוי +
- מוסיפים את הרסק, הסוכר והתבלינים, מוסיפים שמן ומערבבים.
- אם אתם מעוניינים אפשר להוסיף תוספות שאוהבים
- מכניסים לתנור חם לבחום של 200 מעלות למשך כ- 30 עד 35 דקות. (כדאי לעקוב, יש תנורים שיעשו את העבודה תוך 25 דקות)
- כשכל המים מתאדים והפסטה מתנפחת ורכה – מוציאים.
בתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
האם מוסיפים לתבנית עם הפסטה מים קרים או רותחים?תודהאורנה
פושרים