יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

פסטה רכה ועסיסית בתנור – תנסו ותהיו המומים!

יש משהו מיוחד בפסטה שמכינים אותה בתנור, אפשר להכניס בה כל מני טעמים מיוחדים והאפיה האיטית הופכת אותה לטעימה במיוחד ועסיסית כמו שלא הכרתם!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה (אני לקחתי שבלולים)
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף ראס אל חנות
  • 1 כף אבקת שום
  • כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
  • שמן קנולה
  • 2 כפות סוכר
  • תוספות אפשריות: קוביות עגבניות, זיתים, קוביות חזה עוף קטנות

אופן ההכנה:

  1. מפזרים בתבנית חד פעמית בינונית את חבילת הפסטה.
  2. מוסיפים מים לכיסוי +
  3. מוסיפים את הרסק, הסוכר והתבלינים, מוסיפים שמן ומערבבים.
  4. אם אתם מעוניינים אפשר להוסיף תוספות שאוהבים
  5. מכניסים לתנור חם לבחום של 200 מעלות למשך כ- 30 עד 35 דקות. (כדאי לעקוב, יש תנורים שיעשו את העבודה תוך 25 דקות)
  6. כשכל המים מתאדים והפסטה מתנפחת ורכה – מוציאים.

בתיאבון!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]