מצרכים:
לתחתית:
- 250 כרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
- 125 גרם חמאה מומסת
לקרם הגבינה:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 מ"ל חלב
- 50 גרם סוכר
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 500 גרם גבינה לבנה
- לקישוט: ביסקוויטים מפוררים
אופן ההכנה:
- טוחנים את הבסקטווים בבלנדר או בעזרת פטיש שניצלים בשקית אטומה.
- מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת ומהדקים היטב בתחתית התבנית.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב, סוכר ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים כמה דקות בודדות עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר שקיבלנו קצפת יציבה, מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בתנועות קיפול.
- מסדרים את שכבת הקרם על שכבת הבסיס
- מפזרים מעל פירורים גסים של ביסקוויטים ומכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות לפני ההגשה.
- מתאים לתבנית חד פעמית בינונית, עגולה או לכוסיות אישיות
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן