מצרכים:
- כוס גרגירי רימון
- 3 אפרסקים
- חסה ירוקה שטופה ונקייה
- חופן עלי נענע / חצי חבילה – לפי הטעם
- 1 בצל סגול
- 2 כפות מיונז
- כפית סוכר
- כף שמן
- כף דבש
- 1/3 כוס מיץ לימון
- קורט מלח
- חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- קוצצים את עלי החסה ומניחים בקערה, מוסיפים את עלי הנענע – שלמים או חצויים.
- חותכים את האפרסקים לחצי, מוציאים את הגרעין הפנימי ואז חותכים לפרוסות דקות.
- קוצצים את הבצל לטבעות דקות מאד – מוסיפים יחד עם האפרסקים ועם גריעי הרימון לחסה.
- בקערה מערבבים את המיונז עם שמן, מיץ לימון, דבש, מלח, סוכר ופלפל ושופכים מעל תערובת הסלט.
- מערבבים בזהירות ומתקנים טעמים לפי הצורך.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן