המצרכים:
1 בננה קטנה בשלה
1 תפוח מכל זן שאוהבים
4 כפות קמח
2 בייצים
מעט קינמון או אגוז מוסקט
לזילוף: מייפל וטחינה גולמית
ההכנה:
מועכים את הבננה ומגרדים את התפוח או קוצצים לקוביות קטנטנות. מערבבים עם שאר החומרים.
בעזרת כף מעבירים למחבת רותחת עם מעט שמן עד להשחמה קלה.
אוכלים בתוספת פירות ומייפל וטחינה גולמית או עם מוצרי גבינה שאוהבים.
בהצלחה ובהנאה!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן