השפית יפית שנבי מגישה: סביצ'ה סלמון  לצד סלט מלון ספרדי

שיתוף ב email
שיתוף ב print
לסביצ'ה:
200 גרם סלמון טרי.
2 כפות שמן זית.
2 כפות מיץ לימון.
מלח גס.
פלפל שחור גרוס.
לסלט מלון ספרדי:
1/2 מלון ספרדי קטן.
4 גבעולי בצל ירוק.
1 כפית גרידת לימון.
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
מלח, פלפל שחור.
4 כפות שמן זית.
1 כף חומץ.
אופן הכנה:
פורסים לפרוסות דקות-דקות את נתח הסלמון.
משטחים על צלחת גדולה.
משטחים מעט עם היד את הסלמון.
מפזרים מעל את ה: שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
לסלט:
מקלפים את המלון הספרדי ומוציאים את הגרעינים.
חותכים את המלון לרצועות דקות ושמים בקערה.
קוצצים לעיגולים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
מתבלים במלח, פלפל שחור, חומץ, צ'ילי מתוק ושמן זית.
מנחים את הסלט לצד הסביצ'ה או מעליו.

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


תגובה אחת

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן