שקשוקה של מסעדות / תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתאים ל-2 מנות

ממליצה לכם להכפיל כמויות כי זו השקשוקה הכי טעימה שטעמתם!

החומרים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות-לבחירה

3 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות

1 גמבה חתוכה לקוביות

3 כפות רסק עגבניות

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה/חריפה,

רבע כוס מים

2-3 ביצים שלמות

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 

מוסיפים את השום העגבניות, והגמבה ומבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות.

מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.

מכסים את המחבת ומנמיכים את האש וממתינים עד שהגמבה והעגבניות מתרככות.

יוצרים גומות בשקשוקה ומכניסים בהם את הביצים.

מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות מבחוץ ורכות מבפנים.

(ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם).

מגישים עם באגט חם וטובלים אותו בביצה הרכה.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.