מצרכים:
2 מלוואח או בצק עלים.
למילוי גבינות: גבינה מלוחה/צהובה, קוטג', ביצה.
למילוי תפו"א: 2 כוסות פירה מאבקה או תפ"א + ביצה ואבקת מרק.
למילוי פיצה: רוטב עגבניות, גבינה צהובה וזייתים
למילוי פטריות: פירה מאבקה + קופסת פטריות
להברשה: ביצה + שומשום.
ההכנה:
מניחים יריעה אחת של הבצק על תבנית מרופדת. מכסים את כל מרכז הבצק במילוי האהוב ומשאירים שוליים דקים רייקים.
מעל המילוי מניחים את היריעה השניה ומהדקים בצדדים.
מברישים ביצה ומפזרים שומשום.
בהצלחה!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן