מצרכים:
- 2 חצילים גדולים ובשרניים
- 1 כפית אריסה / חצי פלפל חריף ירוק
- 1 גמבה חתוכה לקוביות (לא חובה)
- 5-6 כפות מיץ לימון
- 4 כפות לימון כבוש
- חצי כפית מלח
- 1/3 כפית שום כתוש
אופן ההכנה:
- בתבנית תנור מרופדת מניחים את החצילים פתוחים לכל האורך ל- 2 חלקים. מניחים את קוביות הגמבה.
- אופים עד להשחה קלה וריכוך החלק הפנימי של החציל בחום של 200 מעלות כ-35 דקות.
- מרוקנים את תכולת החציל ללא הקליפה לתוך קערה, מוסיפים את חתיכות הגמבה ואת יתר החומרים, ומערבבים עד לקבלת צבע כתמתם זוהר.
- מכניסים למקרר למשך כשעה לפני הסעודה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן