יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

מפתיע שזה קל: סלט חצילים ז'עלוק של אחותי

סלט חצילים מוצלח במיוחד עם טעם מגניב של לימון כבוש, הולך מצוין עם כל ארוחה בשרית או בתוך סנדוויץ כשבא לכם לפרגן לעצמכם שכבה של פיקנטיות עשירה
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 חצילים גדולים ובשרניים
  • 1 כפית אריסה / חצי פלפל חריף ירוק
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות (לא חובה)
  • 5-6 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות לימון כבוש
  • חצי כפית מלח
  • 1/3 כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

  1. בתבנית תנור מרופדת מניחים את החצילים פתוחים לכל האורך ל- 2 חלקים. מניחים את קוביות הגמבה.
  2. אופים עד להשחה קלה וריכוך החלק הפנימי של החציל בחום של 200 מעלות כ-35 דקות.
  3. מרוקנים את תכולת החציל ללא הקליפה לתוך קערה, מוסיפים את חתיכות הגמבה ואת יתר החומרים, ומערבבים עד לקבלת צבע כתמתם זוהר.
  4. מכניסים למקרר למשך כשעה לפני הסעודה.

בתיאבון! 

 

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים