מצרכים:
- 2 קישואים
- 1 בצל לבן
- 1 כרישה גדולה
- 5 ביצים
- 1 כוס קמח (כוס ח"פ קר)
- תבלינים: כף אבקת מרק, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית ראס אל חנות
אופן ההכנה:
- קוצצים במעבד מזון או בפומפיה את הבצל והקישואים ומסננים מנוזלים.
- קוצצים במעבד מזון את הכרישה ומוסיפים לקערת הקצוצים. אם יש עוד נוזלים – מומלץ לסחוט אותם בזהירות החוצה מהקערה.
- מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים את העיסה, מוסיפים פנימה את הקמח וממשיכים לערב עד לקבלת עיסה רכה אך לא נשפכת מדיי.
- מחממים מחבת עם שמן (מעט עמוק) וכשהשמן רותח מכניסיפ פנימה קציצות שהוכנו בידיים רטובות.
- משאירים את האש גבוהה עד בינונית והופכים את הקציצות לאחר שמתייצבות היטב ומשחימות מעט (כ-2 דקות מכל צד)
- מעבירים את הקציצות החמות לתבנית מרופדת בנייר סופג, מכסים בנייר כסף ומחביאים שלא יתחסל לפני החג 🙂
שנה טובה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן