מצרכים:
- 8-10 ביצים
- 5 תפוחי אדמה קלופים
- 3 קישואים שטופים היטב
- 5 כפות רסק עגבניות
- 3 עגבניות גדולות
- 4 שיני שום
- שמן
- תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, תבלין שום
אופן ההכנה:
- פורסים את שני השום והעגבניות ומטגנים עם מעט שמן.
- מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים ו-2 כוסות מים חמים (ח"פ חם) מרתיחים יחד.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הקישואים לפרוסות ומכניסים לרוטב. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
- אם המים מתאדים לפי ריכוך הירקות – ניתן להוסיף מים חמים לפי הצורך.
- לאחר שתפוחי האדמה בושלים ורכים, שוברים מעל הכל ביצה אחרי ביצה ומסדרים בסיר בצורה שווה.
- מכסים את הסיר ומעניקים עוד בישול קצר עד להלבנת החלבון.
- אוכלים עם לחם טרי וסלט חי 🙂
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן