יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

תכינו לסוכה: שקשוקה קישואים ותפוחי אדמה מלאת ניחוחות

שקשוקה זה המאכל שתמיד מסדר אתכם עם ארוחה טובה: גם חמה, גם משביעה וגם מלאה בטעמים, ועם המתכון הזה תגלו שמישהו הולך לנגב עם לחם טרי אפילו את הסיר...

מצרכים:

  • 8-10 ביצים
  • 5 תפוחי אדמה קלופים
  • 3 קישואים שטופים היטב
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 3 עגבניות גדולות
  • 4 שיני שום
  • שמן
  • תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, תבלין שום

אופן ההכנה:

  1. פורסים את שני השום והעגבניות ומטגנים עם מעט שמן.
  2. מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים ו-2 כוסות מים חמים (ח"פ חם) מרתיחים יחד.
  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הקישואים לפרוסות ומכניסים לרוטב. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
  4. אם המים מתאדים לפי ריכוך הירקות – ניתן להוסיף מים חמים לפי הצורך.
  5. לאחר שתפוחי האדמה בושלים ורכים, שוברים מעל הכל ביצה אחרי ביצה ומסדרים בסיר בצורה שווה.
  6. מכסים את הסיר ומעניקים עוד בישול קצר עד להלבנת החלבון.
  7. אוכלים עם לחם טרי וסלט חי 🙂

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]