פורסם לפי חוק 27 א' לזכויות יוצרים
מצרכים:
- 2 ביצים
- 1.5 כוס קמח תופח / קמח רגיל + כפית אבקת אפיה
- חצי כוס סוכר
- כף תמצית וניל
- כוס חלב
אופן ההכנה:
- מערבבים את החומרים הרטובים ואז מוסיפים את היבשים
- מוודאים שאין גושים ומעבירים לטיגון במחבת או במחבת פנקייק.
- מטגנים כחצי דקה מכל צד
- מעבירים לצלחת בערימה ומוסיפים רוטב שאוהבים, בשפע 🙂
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
מה לגבי השמן במתכון הזה?
אין שמן במתכון, אפשר תמיד למרוח מעט מאד שמן בתחתית המחבת (הרגילה) בפעם הראשונה שמטגנים את הפנקייקים ובהמשך אין צורך בכלל.
אבל לרוב, במחבת טפאל / יציקה – אין צורך